Welkom op de site van Fotoclub Den Dungen.

Fotoclub Den Dungen bestaat vanaf maart 2008.

We zijn een kleine club van enthousiaste hobbyfotografen met een brede belangstelling voor digitale fotografie.

Sommige leden leggen de nadruk op natuur en landschap, anderen fotograferen graag architectuur of stillevens.

Echter hebben We met elkaar één afspraak.

Onze foto’s worden niet of nauwelijks nabewerkt. Dat dwingt ons tijdens het fotograferen goed te kijken naar de compositie, lijnen, lichtval, vlakverdeling en instelling.

Iedere maand fotograferen we een bepaald Thema welke is gekozen door één van de leden.

Elke fotograaf fotografeert vanuit z’n eigen invalshoek en creativiteit, hierdoor krijgen we vaak verrassende resultaten!

Naast het maandelijkse  thema trekken we gemiddeld één keer per maand er op uit om op locatie foto’s te schieten.

Hiervoor komen allerlei locaties aan bod zoals een stad, natuurgebied, oude fabrieksterreinen maar ook onderwerpen als avondfotografie, lange sluitertijden en macro.

De resultaten bekijken we tijdens onze clubavond, door middel van een beamer worden de foto’s op een groot scherm getoond, de foto’s worden dan ook met elkaar besproken.

Onze club bijeenkomsten zijn elke 2de donderdag van de maand.

Elk jaar, meestal in de maand April organiseren we een expositie die altijd heel goed bezocht wordt. We proberen ieder jaar een diversiteit aan beelden aan U te laten zien! Landschap, Natuur (macro, vogels, dieren) Architectuur, Portret en Creatieve beelden.

Het aantal fotografen willen we beperkt houden tot maximaal 13.  Mocht U interesse hebben om aan te sluiten bij deze gezellige groep fotografen, bezoek dan eens onze maandelijkse bijeenkomsten. Dit kunt U doen door contact op te nemen met het secretariaat.

We hopen dat u geniet van onze foto’s!